Chef Biography

Βιβλίο με Συνταγές

ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΑΛΕΞΙΟΥ

Chef Line
Σήμερα, το Κτήμα Μανούσος και Μαρία Μανουσάκη σε συνεργασία με τον Chef Φίλιππο Αλεξίου, παρουσιάζουν μια σειρά από ιδιαίτερες και πρωτότυπες συνταγές.
Ο συνδυασμός των φρέσκων βιολογικών υλικών και της δημιουργικής γαστρονομίας οδήγησαν σε μια σειρά προϊόντων που χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα, γεύση και πρωτοτυπία.

Philip Alexiou

Η διαδρομή του στα εστιατόρια ξεκίνησε το 2004 στο NJV Plaza Hotel. Ταξίδεψε πολύ στη Μεσόγειο και τον κόσμο, συγκεντρώνοντας εμπειρίες και γεύσεις που αποτελούν μέχρι και σήμερα σημαντικά εφόδια για τις ιδιαίτερες συνταγές του.
Από τον Δεκέμβριο του 2011 εργάζεται στο ASTY 68, όπου τα δύο τελευταία χρόνια επιμελείται τον κατάλογο του εστιατορίου.